La Spitalul de Boli Infecțioase și Pneumoftiziologie „Victor Babeș” Timișoara se află internați 37 din cei 252 de români care mai suferă de infecția cu noul coronavirus. Medicii timișoreni au reușit să trateze 16 cazuri din cele 25 de vindecări la nivel național și fac un apel la cei care pot dona bani, în contul asociației create pentru spital.

Banii sunt destinați pentru cazurile de coronavirus. De altfel, de câteva zile, la Spitalul de ”Boli Infecțioase” se tratează doar cazurile de coronavirus din Timiș, Hunedoara, Arad și Caraș-Severin. Bolnavii internați cu TBC sau alte acțiuni au fost duși la Spitalul CFR (adulții) sau la Spitalul de Copii ”Louis Țurcanu”. ”Asociația Dr Victor Babes Timișoara, face un apel de coeziune socială, pentru a ajuta activitatea Spitalului de Boli Infecțioase V. Babes în lupta împotriva epidemiei cu Covid-19, prin donații in contul Covid 19, special deschis in acest scop”, este apelul doctorilor de la Spitalul ”Victor Babeș”, într-o solicitare semnată de medicul Virgil Musta.

În principal, se vor cumpăra dotări pentru echipamente, echipamente de protecție dar și dezinfectanți. ”Banii vor fi folosiți pentru dotări de echipamente, materiale de igienă și protecție, programe de eficientizare a luptei împotriva acestui virus, într-o modalitate transparentă, unde cei interesați vor putea urmării toate intrările, cheltuielile și justificarea acestora”, mai spun membrii Asociației Doctor Victor Babeș Timișoara.

Iată datele unde puteți dona: Asociația Dr. Victor Babes Timișoara, Str Gh. Adam nr. 13, CUI 18737642 Cont RO84RNCB0255113757760002 BCR

LĂSAȚI UN MESAJ