DISTRIBUIȚI

Ritmul alert în care au decurs lucrurile în ultimele săptămâni la nivelul mai multor țări, vizavi de pandemia de coronavirus, a creat un dezechilibru enorm între activitățile zilnice desfășurate înainte de a intra în autoizolare și acum, a celor care se găsesc într-o astfel de situație. E ideal să ne privăm de libertatea de a ieși din casă în acest context, chiar dacă acest lucru presupune să ne punem creativitatea la încercare. Pe lângă activitățile pe care oricum le urmează fiecare dintre noi, sugestiile privind petrecerea timpului liber sunt binevenite – mai ales dacă ideile personale deja se epuizează. Cu siguranță un concept față de care cei mai mulți sunt străini, tablourile pe numere sunt o activitate care promite să relaxeze, să distreze.

Pentru ca timpul petrecut acasă să fie cu scop, iată că Tablouripenumere.ro propune celor interesați un portofoliu variat constând în picturi pe numere interesante, pentru toți: și adulți și copii. Este o activitate care se deosebește prin faptul că oricine o poate desfășura, rezultatele fiind de fiecare dată deosebite.

În ce constau tablourile pe numere?

Este vorba despre pictură, activitatea de care cei mai mulți adulți își aduc aminte cu melancolie din vremea liceului. Pentru cei care se gândesc că nici atunci nu erau pictori desăvârșiți, Tablouripenumere.ro are o veste bună.

Pânza pe care se vor aplica culorile este schițată și fiecare spațiu este numerotat. Un kit comandat din acest eshop înseamnă pânză, culori pe bază de apă și acril și trei pensoane de grosimi diferite, pentru o aplicare corespunzătoare.

Ideea de a încerca ceva deosebit, nou, valabilă atât pentru cei în autoizolare, dar și pentru public în general, este una de interes, mai ales că promite să fie o terapie scontată.

Despre tablouri în general, de știut este că pot fi realizate în decursul unui timp mai lung, fără grija că se vor usca culorile. Etanșate corespunzător, acestea rezistă cu succes vreme îndelungată. Cu toate că…este o activitate prea captivantă pentru a amâna finalizarea unui astfel de tablou.

În funcție de pasiuni și preferințe, cei interesați pot alege între modele variate, interesante, disponibile în colecții precum cele ce cuprind clădiri, orașe, păsări, animale, flori, peisaje etc.

Ce poate fi făcut cu un astfel de tablou odată finalizat? Ei bine, poate fi oricând înrămat – fie pe cont propriu (regășești rame în magazinele de bricolaj), fie într-un loc specializat, apoi așezat pe peretele din locuință – de ce nu? Dimensiunile oricărui tablou disponibil pe tablouripenumere.ro sunt de 40×50 cm.

Fiecare kit de pictură comandat din magazinul online menționat vine într-un ambalaj premium, care îl protejează la transport și totodată îi conferă o notă de eleganță. Transportul este gratuit pentru orice comandă, indiferent de județ și localitate.

Iată că timpul liber, luat din inițiativă proprie sau pentru că așa impun regulile în contextul pandemiei de coronavirus, poate fi petrecut într-un mod interesant, antrenant și cu siguranță departe de plictiseală. Este o terapie eficientă și totodată o modalitate de destresare, de a alunga indispoziția, gândurile, grijile.

 

LĂSAȚI UN MESAJ