DISTRIBUIȚI

În perioada în care  mai toți stau în casă, respectând indicațiile autorităților cu privire la această pandemie, timpul pare că se scurge mai greu. Ce trebuie să înțelegem este că această perioadă poate fi chiar cu folos pentru cei care stau acasă cu copiii. Vorbim despre nevoia de activități plăcute, creative, iar în acest sens pictura pe numere poate fi una din recomandări.

PicturapeNumere.ro a ajuns în atenția publicului după cărțile de colorat pentru adulți. Sunt cu o oarecare similitudine. Vorbim așadar despre culori aplicate pentru a realiza o pictură inedită. Concret, o pânză de canvas este schițată și numerotată. În fiecare spațiu trebuie aplicată culoarea corespunzătoare, pentru ca în cele din urmă să rezulte un tablou perfect.

Avantajele unui kit de pictură

Un kit de pictura pe numere este recomandat pentru toate vârstele, așadar pentru cei în căutare de activități potrivite pentru părinți și copii este chiar o idee perfectă. Pânzele sunt suficient de mari încât să permită lucrul concomitent.

Pe piața de profil sunt variante diverse în ceea ce privește pictura pe numere. Sunt de dimensiuni diferite, cu tematică pe măsură. Atenție însă și la ce include un set de acest gen, pentru a nu avea surpriza de a fi necesară achiziția de accesorii ulterior. La Picturapenumere.ro seturile de acest gen includ tot ce trebuie pentru a da start acestei aventuri – pensoane și culori. Ambalaje premium, transport rapid și gratuit indiferent de locație și în termen de până la 48 de ore, în mediul rural sau urban.

Așadar, dacă vorbim despre o achiziție făcută din cadrul acestui magazin online avantajul este că doritorii intră rapid în posesia kit-ului, pot începe imediat pictura și costurile sunt rentabile, ținând cont de ceea ce include setul. Comanda poate fi făcută online sau telefonic, iar înainte de orice pot fi vizualizate tipurile de picturi. Tematica este una variată, iar pentru nehotărâți există și sugestii în funcție de categorie, de la cele pentru el, ea sau copii. Tablouri ce reprezintă peisaje, flori, un colț de natură, orașe sau portrete pot fi pe placul celor interesați de o astfel de activitate.

De ce pictura pe numere

Timpul alocat unei astfel de lucrări este unul plăcut petrecut. Stimulează creativitatea și atenția și este de ce nu un soi de proiect dus la bun sfârșit cu propriul efort. Pictura pe numere face ca timpul petrecut în casă să nu mai fie o povară. Copiii au tendința de a se plictisi repede, iar părinții de a pierde răbdarea desigur, epuizând și metodele prin care pot reuși să îi țină în frâu și să ii ajute să petreacă timp de calitate.

Odată început, te atrage și îți aduce aminte că ai ceva de continuat. Poate avea și un efect relaxant, dacă ne gândim că distrage atenția de la alte griji. Pictând în fiecare zi, cu puțin ajutor reprezentat de schița numerotată, nu sunt șanse de a da greș, iar la final tabloul poate fi expus pe perete.

 

LĂSAȚI UN MESAJ