DISTRIBUIȚI
Coronavirus protection. Concept of protection against influenza, Asian virus infection. Realistic abstract illustration on a dark background with a neon effect. Vector.

Activitatea fotbalistică este în continuare sistată la Ripensia Timișoara, pe fondul stării de urgență declarate din cauza pandemiei de coronavirus. Clubul se implică însă pentru a ajuta colectarea de donații pentru Spitalul de Boli Infecțioase și Pneumoftiziologie „Victor Babeș” Timișoara, aflat chiar foarte aproape de Stadionul Electrica.

De altfel, de câteva zile, Asociația Doctor Victor Babeș Timișoara adună bani pentru echipamente medicale, echipamente de protecție și materiale sanitare. ”Pe fondul creșterii numărului de persoane diagnosticate cu Coronavirus, personalul medical are nevoie urgentă de echipamente de protecție, echipamente medicale și materiale de igienă pentru a se proteja și a trata cât mai mulți pacienți afectați de virusul COVID-19. Dragii noștri, haideți să facem un efort comun să-i ajutăm pe cei care ne salvează! Cu ajutorul și implicarea voastră vom achiziționa materiale de care personalul medical are nevoie. Toate sumele donate în contul clubului pe perioada situației de urgență vor fi redirecționate către Spitalul Victor Babeș din Timișoara”, spun cei de la clubul Ripensia.

La nivel național, din cele 31 de vindecări de coronavirus, 22 de vindecări au fost declarate la spitalul din Timișoara. Donațiile în sprijinul celor cu coronavirus se pot face în contul bancar al asociației clubului Ripensia, dar și direct de pe site-ul Ripensiei:

Donațiile prin bancă se pot face în contul deschis la BRD:
RO29 BRDE 360S V503 0433 3600 pentru LEI
pe numele ASOCIAȚIA FOTBAL CLUB RIPENSIA TIMIȘOARA cod fiscal RO30468098

Donațíi cu cardul

Completați suma pe care doriți să o donați, datele cerute (Informații facturare), bifați căsuțele referitoare la robot (Nu sunt robot) și acceptați ”Termenii și condițiile de utilizare a site-ului”. De asemenea, este necesară acceptarea condițiilor de cookies (în partea de jos a site-ului). La final accesați butonul Trimite donația. Imediat veți fi redirecționat către pagina securizată a operatorului de plăți, unde veți completa datele cardului dvs.

LĂSAȚI UN MESAJ