DISTRIBUIȚI

În România, deocamdată FRF nu a înaintat o dată certă a reluării competițiilor de fotbal. UEFA însă a comunicat vineri că în iunie, dacă situația pandemiei de coronavirus nu se agravează, se va juca play-off-ul pentru Campionatul European. Nu este exclus ca Mirel Rădoi să convoace la lot și jucători din Timișoara.

EURO 2020 a fost deja amânat pentru aceeași perioadă din 2021. Play-off-ul însă se va juca tot în acest an, mai precis, în iunie. UEFA a anunțat că dacă situația continentală se agravează din cauza coronavirusului, pot apărea modificări. Altfel, semifinalele se vor juca în 4 iunie, iar finala, în 9. România va juca în 4 iunie în Islanda. Dacă tricolorii vor câștiga, atunci au alt meci, tot în deplasare, peste cinci zile, în Bulgaria sau Ungaria.

Altfel, majoritatea campionatelor din Europa sunt oprite. În acest context, până în iunie, majoritatea jucătorilor români nu vor mai prinde multe jocuri oficiale. Luând în considerare acest aspect, putem considera lista de convocări preliminare, anunțată de Mirel Rădoi în 6 martie, ca un reper. Pe această listă regăseam doi jucători timișoreni. Este vorba de fundașul dreapta Romario Benzar, care acum e legitimat la Perugia, în liga a doua italiană, dar mijlocașul Dorin Rotariu, legitimat în Kazahstan, la Astana.

foto. frf.ro

LĂSAȚI UN MESAJ