DISTRIBUIȚI

De luni, 16 martie, de când a început starea de urgență, și Federația Română de Fotbal a suspendat judecarea tuturor litigiilor, la Comisia de Disciplină, Comisia de Recurs și Camera Națională de Soluționare a Litigiilor. Când procedurile vor fi reluate, urmează să se judeca și un dosar în care Informatica Timișoara are calitate de pârât.

La ultima ședință a Camerei Naționale pentru Soluționare a Litigiilor, din 10 martie, pe rolul comisiei a fost și un dosar în care Savio Valadares își cere bani restanți de la fosta echipă, Informatica Timișoara. CNSL a amânat judecarea cauzei pentru 24 martie, dată care, firește, nu va putea fi respectată în contextul stării de urgență. Speța va fi judecată la momentul reluării activității comisiilor FRF. ”Mai avem niște bani să-i dăm”, ne-a spus managerul Informaticii, Florin Chirițescu. E clar că situația financiară a Informaticii este una foarte precară, mai ales că recent, antrenorul Valentin Ilaș a declarat că echipa nu se antrenează în formulă completă, din cauza că unii jucători au alte locuri de muncă.

Savio Valadares are în prezent 26 de ani. Născut în Brazilia, a ajuns în 2016 la Informatica Timișoara. În vara anului 2017, a fost naturalizat pentru naționala României de futsal. A avut o perioadă destul de lungă în care a fost accidentat, după care, în vara anului 2019, s-a transferat la Imperial Wet Miercurea Ciuc, club creditat cu prima șansă la titlu, în cazul în care Liga I de futsal nu va fi înghețată.

LĂSAȚI UN MESAJ