DISTRIBUIȚI

Comerțul ilicit și specula cu măști sau mănuși au devenit o realitatea pe fondul pandemiei de coronavirus. Sâmbătă, polițiștii au prins în piața volantă de pe strada Arieș un bărbat care vindea măști și mănuși pentur o societate comercială. 

Bărbatul în vârstă de 30 de ani cerea 7 lei pentru o mască și 40 de lei pentru o cutie cu 100 de bucăți de mănuși. Polițiștii de la Serviciul de Investigare a Criminalității Economice l-au prins și i-au confiscat marfa. ”În urma controlului s-a dispus confiscarea a 41.700 mănuși, 105 litri (21 bidoane) produs dezinfectant, 10 pungi cu bonete, 1000 bucăți tălpi, 3 pungi cu măști fără filtru și 24 măști de protecție cu filtru, societatea comercială fiind sancționată conform art. 1 lit. i din Legea nr. 12/1990”, transmit reprezentanții IPJ Timiș.

Poliția face verificări, alături de Direcția de Sănătate Publică Timiș și Protecția Consumatorului, pentru a documenta întrega activitate infracțională a societății comerciale pentru care lucra tânărul prins în piața volantă.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ