DISTRIBUIȚI

De miercuri, 25 martie, numărul de zboruri se va diminua semnificativ la nivel european. Compania Wizz Air anunță că de la noapte, la ora 00.00, încetează operațiunilor de la Timișoara și nu numai. Nu este primul operator de curse de pe Aeroportul Internațional ”Traian Vuia” Timișoara ce ia această decizie. 

Wizz Air anunță aceeași decizie pentru Craiova și Sibiu. ”Wizz Air a anunțat astăzi că începând cu data de 25 martie 2020, ora locală 00.00, va suspenda toate operațiunile de la bazele din Timișoara, Craiova și Sibiu până la 1 mai. Măsurile sunt luate ca urmare a restricțiilor din partea autorităților române cu privire la circulația cetățenilor străini în România în cadrul eforturilor de limitare a epidemiei de coronavirus. Toate celelalte operațiuni din România (București, Cluj-Napoca, Iași, Suceava, Constanța, Târgu Mureș și Satu Mare) rămân active, dar cu restricțiile impuse de diferitele țări către care Wizz Air operează de pe aeroporturile respective”, anunță Wizz Air.

Clienții pot primi 120% din sumă dacă doresc să rezerve un nou zbor în următorii doi ani și 100% dacă doresc rambursarea banilor, anunță Wizz Air. Cei care au luat biletele prin agenții de turism sunt rugați să se adreseze agențiilor. De săptămâna trecută, mai precis, din 19 martie, compania Lufthansa, care avea curse din Timișoara pentru Munchen și Frankfurt, a suspendat aceste zboruri. Din 9 martie, Ryanair suspendare cursele dintre Italia și România. Eurowings, operator cu curse spre Germania, a luat aceeași decizie. Blue Air, care mai opera doar chartere la Timișoara, are și ea multe zboruri suspendate.

Tarom mai are curse, iar pe destinațiile interne se poate zbura încă și din 25 martie.

foto: facebook.com/aeroport.timisoara

LĂSAȚI UN MESAJ