DISTRIBUIȚI

Pe majoritatea șantierelor din țară, inclusiv cele finanțate de Compania Națională de Investiții, se lucrează în continuare, deși suntem în starea de urgență. Nicolae Robu spune că și reabilitarea clădirilor istorice trebuie să continue. Mai mult, primarul spune că toți cetățenii trebuie să muncească, la fel cum se întâmplă în Japonia.

Robu spune că nu va exista nicio concesie de la supra-impozitare, în contextul pandemiei de coronavirus. ”Reabilitarea trebuie să continue. Să nu căutăm pretexte să ne achităm de obligații. Sunt deja prea mulți ani în care aceste clădiri trebuiau reabilitate. Sunt câțiva proprietari într-un bloc care bloc care blochează tot proiectul. Aceste clădiri trebuiau reabilitate de foarte mulți ani. Ca și proprietarii de cabluri, care și-au bătut joc ani de zile de oraș. Nu mai există înțelegere față de ei”, a spus Robu, mai ales că anul 2021 bate la ușă.

De altfel, în conferința de presă săptămânală, Robu ne îndeamnă să avem o etică a muncii precum japonezii. ”Fiecare trebuie să muncească mai cu sârg. Trebuie să învățăm de la japonezi cum trebuie să ne comportăm. Trebuie să facem cum fac japonezii. Să muncim, să înțelegem că numai printr- muncă eficientă și susținută de productivitate putem depăsi consecințele din plan economic al acestei cumplite crize”, a mai spus Robu.

foto: Constantin Duma

LĂSAȚI UN MESAJ