DISTRIBUIȚI

Din păcate, în dimineața zilei de Buna Vestire, o veste proastă vine referitoare la Spitalul De Boli Infecțioase și Pneumoftiziologie ”Victor Babeș”. Aici s-a înregistrat decesul unei reșițence, confirmată cu noul virus covid-19.

Până la urmă, s-a lămurit și situația pastorului penticostal arădean Ioan Șerban, decedat și el după ce a fost adus la Spitalul de Boli Infecțioase din Timișoara. După decesul bărbatului de 64 de ani de luni, miercuri a decedat și o reșițeancă transferată marți seara la Timișoara. ”În această dimineață a fost înregistrat cel de-al 13 lea deces al unei persoane infectate cu noul coronavirus. Este vorba despre o femeie din județul Caras-Severin în vârstă de 72 de ani tranferată în seara zilei de 24/03/2020 la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Timișoara, de la Spitalul Județean de Urgență Reșița, secția ATI, unde se afla din data de 21/03/2020 Pacienta nu avea istoric de călătorie și nici nu a fost identificat un contact pozitiv”, transmite Grupul de Comunicare Strategică. Totuși, informațiile din presă sunt că femeia s-a întors din Madrid, recent!

Anterior, în România mai muriseră 12 persoane infectate cu noul virus covid-19. Din păcate, ieri a fost confirmată și infectarea unei femei internate la Spitalul Municipal din Lugoj. În vârstă de 59 de ani, bănățeanca era reîntoarsă din Germania și a fost internată la Spitalul Municipal din Lugoj cu pneumonie interstițială. Primul test a fost negativ, iar personalul medical a redus măsurile de protecție. Marți seara, femeia a necesitat intubare și al doilea test a confirmat că este infectată cu coronavirus.

LĂSAȚI UN MESAJ