DISTRIBUIȚI

Autoritățile continuă seria de controale la timișenii obligați să intre 14 zile în autoizolare după ce au venit în țară din străinătate, dar și pentru restricțiile de circulație. Aparent, în 25 martie, când creștinii sărbătoresc Bunavestirea, cei din autoizolare au stat, cuminți, acasă.

Prefectura Timiș nu a prins pe nimeni ieșit din autoizolare. ”În județul Timiș, în cursul zilei de 25 martie, au fost verificate, de Poliție și Poliția Locală, 2289  persoane cu privire la respectarea măsurilor de izolare/carantină.  Au fost verificate 1244 locații de izolare/carantinare.  Nu au fost identificate persoane care nu respectau măsurile de izolare la domiciliu”, se arată în comunicatul Instituției Prefectului Timiș.

În ceea ce privește restricțiile de circulație, poliția a avut în continuare de lucru. ”În ultimele 24 de ore, polițiștii timișeni au aplicat 256 de sancțiuni contravenționale în valoare de 422.601 de lei pentru nerespectarea măsurii privind restricționarea circulației conform art.5 alin(1) din Ordonanța Militară nr.2/2020”, se arată în același comunicat.

LĂSAȚI UN MESAJ