DISTRIBUIȚI

Din păcate, sâmbătă s-a consemnat un deces pentru o persoană infectată cu coronavirus, la Spitalul „Victor Babeș” din Timișoara. Este vorba de un bărbat din Arad, internat la Pădurea Verde de trei zile.

Pentru județul Arad, este al șaselea deces al unei persoane cu covid-19. Omul era obez și hipertensiv. ”Bărbat, 65 ani, jud. Arad, internat în Spitalul Județean Arad, transferat în data de 22.03.2020 în secția, iar în data de 25.03.2020 transferat la Spitalul de Boli Infecțioase V Babeș Timișoara. Decedat în data de 28.03.2020. Comorbiditati HTA, obezitate”, anunțul Grupul de Comunicare Strategică. Tot la spitalul timișorean a murit săptămâna aceasta o reșițeancă de 72 de ani, la 15 minute după ce a fost adusă în stare gravă.

Sâmbătă seara s-a ajuns la 34 de decese. Ultimele decese sunt ale arădeanului de 65 de ani, un bărbat de 67 de ani din Constanța, un bărbat de 43 de ani din Suceava și o femeie din Deva, de 61 de ani. Atenție, deveanca a decedat în 23 martie, iar testul confirmat pozitiv a venit abia azi! A murit la Spitalul Județean din Deva.

În Timiș, avem două decese, doi bărbați infectați cu covid-19. Unul de 49 de ani, din Liebling, care era cu familia în autoizolare, și un bărbat de 65 de ani, internat la unitatea coronariană de la Institutul de Boli Cardiovasculare. O doctoriță de la institutul subordonat direct ministerului a fost confirmată pozitiv. Astăzi au venit testele  pentru rezidenta doctoriței și colegul de salon al decedatului, iar ambele sunt negative.

LĂSAȚI UN MESAJ