Numărul sportivilor din Timișoara care fac diverse acțiuni caritabile pentru a aduna fonduri destinate Spitalului de Boli Infecțioase din Timișoara crește. După Ripensia, SCM Poli și ASU Poli, și cicliștii de la UVT Devron West Cycling Team se implică pentru spitalul ce a tratat până acum 56 de bolnavi de covid-19.

Sâmbătă, trei cicliști ai clubului vor pedala timp de 24 de ore pentru a strânge fonduri pentru Spitalul „Victor Babeș”. Banii donați vor fi destinați pentru pentru achiziționarea de echipamente de protecție, echipamente medicale și materiale de igienă. Cei trei care vor pedala de acasă sunt Mihai Băbăiță, Emil Chepețan și Mădălin Gaiță. Ei vor putea fi urmăriți pe platforma Zwift, un site ce promovează fitness-ul ca metodă de distracție. Simbolic, fiecare kilometru înseamnă un leu donat pentru spital, dar firește, intenția e de a strânge o sumă cât mai mare.

Clubul spune că la finalul acțiunii va anunța suma strânsă, care va fi donată Asociației Doctor Victor Babeș. Donațiile se fac în contul RO72 RNCB 0717 1526 4992 0001 RNCBROBU, deschis pe numele ciclistului Mihai Băbăiță.

LĂSAȚI UN MESAJ