Pe lângă controalele făcute de forțele de ordine în ceea ce privește respectarea restricțiilor de circulație, în Timiș, poliția face și controale rutiere. Așadar, și mai multe amenzi! Ultimele s-au făcut pe DN 6, în Belinț, dar și al Jimbolia și Checea.

Joi după-amiază, între orele 16-21, IPJ Timiș anunță că polițiștii din Biroul Rutier din cadrul Poliției Municipale Lugoj, împreună cu polițiști din cadrul Secției 5 Rurale Belinț au făcut controale. Mai precis, șase polițiști cu trei autospeciale au acționat chiar în Belinț, pe DN 6, pentru menținerea unui climat de siguranță publică și rutieră. Au fost controlate 42 de vehicule, au fost legitimate 49 de persoane și s-au dat 27 de amenzi. În total, la Belinț, cuantumul a fost de 11.890. 19 persoane au fost sancționate pentru că nu au respectat regimul de viteză pe tronsonul de drum și au reținut trei permise de conducere.

De asemenea, tot în 23 aprilie, polițiștii orașului Jimbolia au avut și ei o activitate de menținere a ordinii și liniștii publice. Activitatea a avut loc în Jimbolia și în comuna Checea. Oamenii legii au verificat dacă se respectă prevederile Ordonanțelor Militare. În total, au fost controlate 22 de mașini, în care se aflau 35 de persoane. S-au dat șapte amenzi pentru nerespectarea regulilor rutiere și trei pentru nerespectarea măsurilor de restricționare a circulației.

LĂSAȚI UN MESAJ