În Liga 2, părerile sunt împărțite dacă să se reia competiția sau nu. Pandemia de coronavirus se manifestă încă cu mulți morți și cazuri noi zilnice. Președintele Comitetului medical FIFA, Michel D’Hooghe a declarat că ar fi bine să se înghețe campionatele, deși UEFA merge în direcția cealaltă. Dumitru Mihu de la Ripensie este și el sceptic.

FRF a făcut o consultare cu cluburile din Liga 2 marți. Ulterior, echipelor li s-a cerut și să trimită puncte de vedere scrisă. În acest sens, s-a trimis un fel de ”circulară”. ”Sincer, nu am avut timp încă să-l citesc, s-au uitat pe document directorul administrativ Radu Suciu și antrenorul Alexandru Pelici. Mâine vom trimite un răspuns, îl voi redacta în cursul zilei de mâine. Eu nu cred că se vor mai relua competițiile. Depindem de decizia Ministerului Sănătății, a Guvernului. Nu văd cum. Este aproape imposibil să se reia!”, ne-a declarat Dumitru Mihu.

Răzvan Burleanu insistă că se vor relua competițiile. Dumitru Mihu crede însă că acest lucru nu va fi posibil, dar spune că nu e o problemă dacă se merge pe ideea de play-off și play-out. ”FIFA a spus să nu se reia, UEFA vrea să se reia. Cred că ar fi bine să ne gândim la pregătirea logistică pentru sezonul viitor, în condițiile în care doi-trei ani, vor fi vremuri dificile. Discuția e dacă se mai reia, și singura variantă e cu play-off și play-out. Am înțeles că au un sistem cu coeficienți, în funcție de numărul de meciuri, pentru a stabili clasamentul. Eu personal nu cred că se va mai relua competiția!”, a mai spus președintele Ripensiei.

Cu 28 de puncte, Ripensia e pe locul 13. Asta înseamnă că ar urma să joace în play-out.

LĂSAȚI UN MESAJ