DISTRIBUIȚI

În starea de alertă, cetățenii au dreptul să circule fără declarații justificative în interiorul localității de domiciliu. În cazul orașelor mari, în speță, Timișoara, acest lucru e valabil și în zona metropolitană, asimilată orașului. Pentru 11 localități se aplică măsura.

Hotărârea a fost luată de Comitetul Județean pentru Situații de Urgență. ”Pentru a veni în sprijinul cetățenilor care locuiesc sau lucrează în zona limitrofă municipiului Timișoara și sunt nevoiți să se deplaseze frecvent către domiciliu sau locurile de muncă, la propunerea Inspectoratului Județean de Poliție,  Comitetul Județean Pentru Situații de Urgență, condus de prefectul Liliana Oneț, a adoptat, astăzi,   Hotărârea  privind aprobarea listei unităților administrativ teritoriale de pe raza cărora este permis accesul în /din municipiul Timișoara fără obligativitatea completării declarației pe propria răspundere”, anunță Prefectura Timiș.

Localitățile vizate sunt 11, toate situate aproape de oraș: Bucovăț, Dumbrăvița, Ghiroda, Giarmata, Giroc, Moșnița Nouă, Remetea Mare, Săcălaz, Sânmihaiu Român, Sânandrei, Șag.

foto: timisoreni.ro

LĂSAȚI UN MESAJ