DISTRIBUIȚI

ASU Politehnica a jucat un nou meci virtual în FIFA Pro Clubs, de data aceasta cu Ajax Amsterdam. Olandezii s-au impus în ambele înfruntări din realitatea virtuală, cu goluri marcate de Lostboy și Luka Jovic. 

Primul meci s-a terminat la scorul de 1-0, cu scorul deschis în minutul 75. A urmat un 4-1 în al doilea joc, cu un categoric 3-1 la pauză. Pentru onoarea polistă a marcat Denis Butean, cu userul din FIFA. De altfel, el a și fost ”la butoane” în confruntarea cu batavii, alături de Eduard Amariei. La un moment dat, când era 2-1, fanii poliști și-au reamintit de meciul jucat pe ”Dan Păltinișanu” în 2 decembrie 2009, în grupele Europa League. Ajax a câștigat atunci cu 2-1, air bănățenii au avut doi eliminați.

De când pandemia de coronavirus a oprit fotbalul jucat ”pe bune”, ASU Poli a mai disputat meciuri virtuale cu formațiile cu care galeria este înfrățită, adică Rapid București și Borussia Monchengladbach. La toate meciurile, bilete vândute au avut rol de a susține fie bătălia cu noul virus din Asia,f fie pentru a strânge bani pentru echipă.

foto: facebook.com/pg/sspolitimisoara

LĂSAȚI UN MESAJ