DISTRIBUIȚI

După mai bine de două luni de lucrări, tribuna mare de la Stadionul Electrica este în sfârșit renovată. Șantierul a făcut ca totul să arate mult mai bine, deoarece structura era destul de degradată, iar scaunele au fost schimbate toate. Lucrările au început cu puțin timp înaintea suspendării competițiilor de fotbal.

De renovarea s-au ocupat proprietarii arenei, STPT. În prima fază, s-au demontat scaunele vechi, violete, multe dintre ele rupte. Ulterior, s-au nivelat tribuna cu materiale de construcții, operațiune necesară pentru că la ploi, uneori apa ajungea până la vestiarele de sub tribună. În sfârșit, spectatorii nu vor mai avea ”risc” de accidentare sau să își agațe hainele în tribuna degradată. Scaunele noi au fost montate, după ce au venit de la fabrica din Sibiu. De asemenea, tribuna a fost vopsită în alb și albastru, culorile tradiționale ale clubului Electrica.

De asemenea, în partea de sus a tribunei s-au pus alte scaune, de tipul celor din amfiteatrele pentru conferințe, unde vor sta oficialii și presa la meciurile Ripensiei sau ACS Poli. În această perioadă, clubul Ripensia s-a ocupat și de gazon. După ce în iarnă s-a pus mult nisip pe teren, iarba a avut ocazia perfectă să se refacă în condițiile în care nu s-a mai jucat fotbal de peste două luni. Clubul de Liga 2 s-a ocupat să pună și brazde în fața porții, unde de obicei iarba e cel mai distrusă. Urmează tăvălugirea terenului, precum și tunderea gazonului. 

Ultimul meci din Liga 2 pe Stadionul Electrica s-a jucat în 7 martie, între Ripensia și Dunărea călărași. Terenul a fost atunci plin de noroi, iar spectatorii au stat în picioare, deoarece scaunele fuseseră deja scoase. Iată, a durat aproape două luni și jumătate pentru ca tribuna să arate mult mai bine.

LĂSAȚI UN MESAJ