DISTRIBUIȚI

Situația pandemiei de coronavirus în Timiș este una relativ bună. Toată săptămâna s-au descoperit doar două noi cazuri în județ. De asemenea, numărul vindecărilor a ajuns la 390 din cele 496 de cazuri totale.

De precizat că joi, doar 31 de bolnavi de covid-19 mai erau internați la Spitalul de Boli Infecțioase ”Victor Babeș” Timișoara. Maternitatea Bega, spital covid pentru gravide este acum gol. ”Până la această dată, 374 persoane din județul Timiș au fost externate de la Spitalul de Boli Infecţioase și Pneumoftiziologie „Dr.Victor Babeş” Timişoara, 1 persoană de la Spitalului Municipal „Dr. Teodor Andrei” Lugoj și 15 persoane de la  Maternitatea Bega, după ce au trecut printr-o dublă testare la interval de 24 de ore, cu rezultat negativ”, informează Direcția de Sănătate Publică Județeană Timișoara.

O altă veste bună este că până în prezent, niciun angajat al DSP, deși au participat la triajul epidemiologic din vamă, nu s-a îmbolnăvit cu noul virus. ”Precizăm faptul că, deși activitatea desfășurată în contextul epidemiologic actual de către angajații Direcției de Sănătate Publică a Județului Timiș a fost intensă, nu a fost semnalată nici o patologie COVID-19 în rândul acestora”, a mai transmis instituția.

LĂSAȚI UN MESAJ