DISTRIBUIȚI

Lista deceselor din rândul bolnavilor de coronavirus din Timiș a mai crescut cu un caz. Sâmbătă, un bărbat de 52 de ani din Timiș care mai avea unele probleme de sănătate a murit, după aproape două săptămâni de când a fost depistat cu noul virus.

Omul avea 52 de ani și suferea de obezitate. Deși nu avea probleme cardiace cronice sau diabet, avea trombocitopenie, afecțiune ce cauzează probleme de coagulare a sângelui. Cei cu aceste patologii sunt de asemenea printre persoanelor cu risc în caz de îmbolnăvire de coronavirus. ”Deces 1176. Bărbat, 52 ani, județ Timiș.Dată confirmare: 10.05.2020. Dată deces: 23.05.2020. Comorbidități: Obezitate. Trombocitopenie”, se arată în informarea oficială.

Cu acest deces, în Timiș s-a ajuns la 44 de morți care aveau coronavirus. Cazul nu este cea mai tânără victimă din județ, deoarece unul dintre primii morți din Timiș care au avut coronavirus a decedat la 45 de ani. Este vorba de un bărbat din Liebling. La nivel național, numărul deceselor din rândul celor care au covid-19 a ajuns la 1179.

LĂSAȚI UN MESAJ