DISTRIBUIȚI

Deocamdată, deși se vorbește de o relaxare a călătoriilor și a vacanțelor, zborurile din Timișoara și nu numai spre principalele destinații turistice din Europa rămân suspendate. Compania low-cost Wizz Air anunță că își menține zborurile suspendate.

Decizia companiilor de curse de linie este o consecință a suspendărilor care se mențin la nivel național. ”Wizz Air, cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală și de Est, a anunțat astăzi că va prelungi perioada pe care sunt suspendate mai multe rute din România ca urmare a extinderii restricțiilor de călătorie existente, introduse de autoritățile române. Astfel, zborurile spre Austria, Belgia, Elveția, Franța, Germania, Italia, Spania, Olanda și Marea Britanie vor rămâne suspendate până pe 16 iunie inclusiv”, se arată în comunicatul Wizz Air.

Compania anunță că cei care aveau zboruri rezervate vor putea utiliza 120% din suma achitată pentru un alt bilet cumpărat în următoarele 24 de luni. Cei care doresc rambursarea sumei, o vor primi în proporție de 100%, dar au de așteptat. Compania transmite celor care au achiziționat bilete prin agenții de turism să se adreseze acestora.

LĂSAȚI UN MESAJ