DISTRIBUIȚI

Alin Nica, actualul primar al comunei Dudeștii Noi și candidatul PNL la funcția de președinte al Consiliului Județean Timiș, a început o serie de conferințe de presă care se doresc regulate, în contextul electoral al anului 2020. În principal, liberalul nu a transmis mai nimic concret, ci o lungă serie de platitudini despre cum gestionează partidul său pandemia și critici aduse PSD-ului.

Singurul aspect cât de cât concret atins de Alin Nica a fost o critică la adresa site-ului CJT. Liberalul a criticat faptul că formulare de la secțiunea de Urbanism sunt din 2013, iar astfel, cetățenii nu pot rezolva anumite probleme online. ”La Urbanism am văzut că formulare  de pe site datează din 2013, când a fost ultima actualizare a acestei pagini. Evident că de atunci până acum legea 50 a construcțiilor a fost modificată de n ori deci acele formulare nu mai sunt actuale. Am vrut să văd care e măsura adaptării la dorința de accesare de la distanță a tuturor serviciilor. Am rămas profund dezamăgit! Dacă noi, o comună mică cum este Dudeștii Noi, am reușit, cu resurse limitate, să implementăm încă de la începutul crizei sanitare, să implementăm un sistem de preluare online și de răspundere cu semnătură digitală în timpul cel mai scurt, nu înțeleg cu consiliul județean nu poate”, a precizat Nica.

Firește, promisiunea e că dacă el va conduce CJT după viitoarele alegeri, digitalizarea instituției va crește. Nica este de părere că informatizarea ar reduce controalele fizice, care generează corupție, adică, mai pe românește, șpăgi.

foto:facebook.com/alinnica.ro/

LĂSAȚI UN MESAJ