DISTRIBUIȚI

Mini-vacanța de 1 Iunie i-a determinat pe polițiștii din Timiș să iasă în număr total de 900 pe teren. Un prim rezultat este în noaptea de vineri spre sâmbătă s-au dat peste 400 de amenzi, doar în trafic.

Polițiștii au făcut o razie pentru a combate principalele cauze ale accidentelor rutiere, în speță, pentru a-i depista pe cei care conduc sub influența alcoolului, a substanțelor psihoactive sau care nu respectă normale în ceea ce privește viteza de deplasare legală. La filtrele de pe drumurile naționale, județene și comunale au participat polițiștii de la rutieră și cei de la ordine publică. Oamenii legii au urmărit să depisteze persoanele urmărite în temeiul legii și să identifice posibilele infracțiuni.

În total, într-o noapte, au fost verificate 1506 de autovehicule. Au fost reținut 33 de permise de conducere, și s-au dat 432 de sancțiuni contravenționale, pentru nerespectarea normelor rutiere. În total, cuantumul amenzilor a fost de 169.040 de lei. De asemenea, au fost depistat 17 infracțiuni flagrante, conform unei informări transmise de IPJ Timiș.

LĂSAȚI UN MESAJ