DISTRIBUIȚI

Majoritatea echipelor din Liga 2 sunt în vacanță, inclusiv cele două timișorene. Din acest motiv, au început și mutările de trupe. De la ASU Politehnica e ca și plecat Radu Motreanu, iar Dragoș Săulescu și-a reziliat și el marți contractul. Fotbalistul mai avea contract cu alb-violeții.

Dragoș Săulescu a a semnat iarna trecută cu ASU Poli, Contractul său era pe un sezon și jumătate. ”Astăzi am reziliat cu cei de la Poli. Eu am dorit să trag undeva lângă casă, pentru că aici eram cam departe. Ei nu se așteptau, au încercat să mă convingă să nu plec, dar până la urmă m-au înțeles. Am vorbit cu antrenorul și conducerea. Pentru ei a fost o decizie-șoc să zic așa”, ne-a declarat Dragoș Săulescu, care este născut în județul Gorj.

Mijlocașul dreapta a jucat doar două meciuri în alb-violet, deoarece din 12 martie, campionatul s-a oprit. Săulescu a prins partidele cu Rapid și Chiajna. Firește, meciul cu giuleștenii l-a impresionat. ”Îmi pare rău că nu am putut să marchez, pentru suporteri. Rămân cu amintiri frumoase, atmosfera de la meciul cu Rapid”, a punctat fotbalistul.

În cariera sa, gorjeanul a trecut pe la echipe precum FC Caransebeș, Măgura Cisnădie, Național Sebiș, dar și CSM Reșița, pentru care a jucat în turul sezonului recent încheiat. Fotbalistul spune că nu a reziliat pentru că are oferte concrete. ”Încă nu am nicio ofertă. Aș vrea să joc în Liga 2 sau undeva în Liga 3, dar la o echipă cu obiectiv”, a mai spus fotbalistul.

Deocamdată, se pare că Motreanu și Săulescu nu sunt singurele plecări de la ASU Poli. La final de contract, Alexandru Cherecheș urmează să plece și el. Cel mai probabil, destinația e Concordia Chiajna.

foto: facebook.com/pg/sspolitimisoara

LĂSAȚI UN MESAJ