DISTRIBUIȚI

Din 15 iunie, România va relaxa din nou restricțiile impuse de pandemia de coronavirus. Autoritățile centrale au anunțat că se vor putea redeschide grădinițe private, iar Nelu Tătaru a precizat că pentru cele de stat, decizia e la autorirățile locale.

Nicolae Robu spune că va permite redeschiderea tuturor grădinițelor. ”Nu o să adaug nicio interdicție la cele instituite la nivel național. Consider că am ajuns într-un stadiu în care ne putem permite mai multe libertăți, ne putem relua în mare parte activitățile normal, obișnuite și putem reveni în mare măsură la modul de viață de dinainte de pandemie. Da, unele lucruri trebuie să fie în vigoare în această perioadă și ele trebuie respectate”, a spus primarul Timișoarei.

Robu spune că va merge pe aceeași politică și la viitoarele relaxări, iar Comitetul Local pentru Situații de Urgență nu va impune restricții aparte în Timișoara. ”Acolo unde decizia rămâne la latitudinea autorităților locale, eu voi merge spre deschidere. Consideră că trebuie să fim spre revenirea la normalitate, deoarece văd că există o reținere. Trebuie să avem curajul să facem acești pași, pentru ca viața să continue frumos”, a adăugat Robu.

 

LĂSAȚI UN MESAJ