De luni, în Timiș a început distribuirea pachetelor gratuite de igienă pentru cetățenii nevoiași din județ. Toată operațiunea va dura trei zile, iar după ce produsele ajung în localitate, a doua zi ar trebui virate și cetățenilor care sunt pe listele de repartiție.

Un pachet conține 5 periuțe de dinți ambalate individual, 4 tuburi de pastă de dinți de 75 ml, 1 tub de săpun lichid de 500 ml, 1 tub de șampon pentru copii de 800 ml, 1 tub de șampon pentru adulți de 500 ml, detergent granule pentru rufe colorate – 900 g, detergent granule pentru rufe albe – 1800 g. În total, în Timiș se distribuie 10.343 de astfel de pachete, cu ajutorul Instituției Prefectului. Conform Prefecturii Timiș, luni s-au distribuit pachete în 17 localități, marți se va face același lucru în 64 de unități administrativ-teritoriale, iar miercuri, în 18.

Distribuția către beneficiari a pachetelor prin Programul Operațional Ajutorarea Persoanelor, începe a doua zi după ce pachetele au ajuns în localitate. Prefectura Timiș anunță că până la final de lună se vor distribui și pachete cu alimente de primă necesitate, tot în număr de 10.343.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ