DISTRIBUIȚI

Ziua de joi a fost cu adevărat una grea pentru județul Timiș, din cauza inundațiilor. Pompierii au fost solicitați din plin pentru a a interveni în localitățile cu probleme, nu mai puțin de zece.

S-a intervenit unde a fost nevoie de evacuări de persoane, animale, bunuri, unde au fost curți inundate, subsoluri inundate, la un pod avariat de o viitura. Localitățile în care au acționat pompierii sunt Fârdea, Lugoj, Nădrag, Seceani, Făget, Jena, Buzad, Criciova, Jupânești, dar și în Timișoara, pe strada Mile Cărpenișan. De asemenea, spre finalul zilei, cei de la ISU au fost solicitați să intervină și la Murani.

Pompierii recomandă populației din zonele inundate să evite deplasările. În principal, nu este bine să vă deplasați prin curenți de apă, deoarece există risc de dezechilibru. Și deplasările cu autoturismul trebuie evitate, iar dacă vă surprinde viitura, se recomandă să vă urcați pe acoperiș până vin salvatorii. Dacă e necesară evacuarea, deplasați-vă spre o zonă înaltă indicată de autorități.

LĂSAȚI UN MESAJ