DISTRIBUIȚI

Perioada foarte ploioasă din luna iunie a stricat planurile administrației locale pentru dezinsecție. Primăria Municipiului timișoara anunță că totul s-a decalat pentru 21-30 iunie.

Firma Coral Impex care realizează dezinsecția va folosi substanțele Cymina Plus și Vectobac WG. Substanţele fac parte din grupa III de toxicitate ( pesticide non-agricole), respectiv Tip 18 ( insecticide, acaricide şi produse pentru combaterea artropodelor) și sunt avizate de Comisia Națională pentru Produse Biocide din cadrul Ministerului Sănătății şi se regăsesc în Registrul Naţional al Produselor Biocide avizate pentru profilaxia sanitar-umană de către Ministerul Sănătăţii. Personalul firmei este calificat ca agent DDD.

Tratamentele aeriene se face dimineața, între orele 5-9,30, air seara, în intervalul 17-21. Dezinsecția terestră se va face noapte. cetățenii sunt rugați să facă curățenie și în propriile gospodării, pentru a combate muștele și țânțarii. Apicultorii sunt rugați să ducă stupii de albine în afara perimetrului orașului.

LĂSAȚI UN MESAJ