DISTRIBUIȚI

Fotbalul juvenil este deocamdată în stand-by în ceea ce privește accederea în Liga Elitelor. FRF nu a publicat rezultatele procesului de certificare, iar pentru unii, ar fi tentant să colaboreze cu cluburi de Liga 3. O astfel de colaborare se negociază chiar între ASU Poli și Fortuna Becicherecu Mare.

Concret, se poartă tratative ca talentata grupă de 2003, cu tot cu antrenorul Iulian Prodana, să joace în Liga 3 pentru Fortuna Becicherecu Mic. Informațiile sunt că dacă mutarea cade, echipa din nord-estul Timișoarei nu va mai continua la acest nivel. Contactat telefonic, managerul Fortunei, Sorin Brîndescu, nu a putut fi găsit pentru confirmare. Despre negocieri ne-a confirmat managerul alb-violeților, Marius Cociu. ”Sunt discuții. Se va face doar în situația în care ambele părți avem de câștigat. Vom vedea ce se va întâmpla”, ne-a declarat Cociu.

Grupa de 2003 ar juca în sezonul viitor la ceea mai mare categorie de vârstă, Juniori A. Un posibil impediment în calea colaborării dintre Poli și Fortuna ar fi dacă ASU prinde din nou loc în Liga Elitelor. Deocamdată, FRF nu a publicat rezultatele procesului de certificare. Alb-violeții au jucat în acest sezon la Elite și au ca argument bun pentru punctaj baza sportivă optimă la acest nivel. În acest caz, colaborarea ar fi greu de realizat.

De altfel, e singura soluție pentru ca Fortuna să mai joace în Liga 3. Informațiile noastre sunt că clubul, 100% privat, dorește să facă economii și să prioritizeze fotbalul feminin.

 

LĂSAȚI UN MESAJ