DISTRIBUIȚI

Ripensia Timișoara a anunțat programul meciurilor amicale din această vară. În total vor fi nouă jocuri, dintre care unul singur cu un adversar din același eșalon, CSM Reșița. Deocamdată, clubul nu a stabilit în ce locație face cantonamentul.

Ripensia revine la treabă din 1 iulie, dar primele zile vor fi dedicate exclusiv testelor medicale. Din 6 iulie, se reiau antrenamentele propriu-zise, sub comanda lui Cosmin Petruescu. În 11 iulie urmează și primul meci de verificare. Mai întâi, se va da piept cu echipe de nivel județean, ca FC Bazoșu Vechi, din Liga a V-a, sau Lugoj și Universitatea de Vest, în Liga a IV-a. Apoi sunt programate alte șase amicale, cu echipe preponderent din Liga 3, și doar Reșița din același eșalon. Cu Lipova, cel mai probabil, va fi tur-retur în Arad și Timiș.

Locațiile partidelor nu au fost încă stabilite. Iată programul:

11.07 – Ripensia UVT – FC Bazoș
18.07 – Ripensia UVT – CSM Lugoj
22.07 – Ripensia UVT – UVT
29.07 – Ripensia UVT – CSC Ghiroda
01.08 – Ripensia UVT – Șoimii Lipova
05.08 – Ripensia UVT – CS Dumbrăvița
08.08 – Ripensia UVT – CSM Reșița
12.08 – Ripensia UVT – ACS Poli Timișoara
15.08 – Ripensia UVT – Șoimii Lipova

Ripensia nu și-a stabilit încă locația de cantonament, iar pe site scrie că acest lucru va fi anunțat ulterior. Clubul are de ales între două locații. Odată, Sântămărie-Orlea, o locație în Hunedoara, nu departe de Hațeg. Cealaltă variantă e chiar la Buziaș. Clubul nu a vrut să riște să plece departe, mai ales că pandemia poate aduce noi restricții de călătorii. Perioada în care echipa se va afla în cantonament este 15-24 iulie.

LĂSAȚI UN MESAJ