DISTRIBUIȚI

În acest sfârșit de săptămână, mai exact, în perioada 26-28 iunie, reprezentanții mai multor instituții au făcut controale pe raza județului Timiș pentru a verifica respectarea măsurilor impuse pe timp de pandemie, dar și respectarea menținerii unui climat de ordine și siguranță publică.

În total, 300 de efective au verificat 365 de societăți în ceea ce privește măsurile pentru limitarea răspândirii coronavirusului. Autoritățile au dat 67 de amenzi pentru nerespectarea măsurilor de diminuare a impactului riscurilor, pentru pentru fie în spațiul public, fie în cel privat, închis, a unor activități pentru care au fost instituite interdicții sau restricții, pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală, dar și pentru încălcarea unor norme de conviețuire socială.

La acțiune au participat polițiști, jandarmi, pompieri, polițiști locali, reprezentanți Inspectoratului Teritorial de Muncă Timiș, Direcția de Sănătate Publică Timiș, Comisaritatului Județean pentru Protecția Consumatorului Timiș și ai Direcției Sanitar Veterinare și pentru Sănătate Alimentelor Timiș.

LĂSAȚI UN MESAJ