DISTRIBUIȚI

SCM Poli Timișoara și-a definitivat în mare măsură lotul pentru viitorul sezon. Pe lângă mutările deja anunțate cu Liviu Caba și frații Aron și Călin Dedu, alb-violeții i-au mai adus pe portughezul Sergio Barros și pe sârbul Aleksandar Milenkovic. De asemenea, au mai plecat doi tineri.

Pe postul de extrema stângă, Poli l-a adus pe Sergio Henrique Monteiro de Barros, un portughez cu 50 de selecții în naționala lusitană. Înalt de 1,84 de metri, jucătorul are 28 de ani și până în urmă cu patru ani a jucat doar în țara sa natală, la Sporting Club de Portugal, cu care este multiplu campion al Portugaliei. Apoi a ajuns pe la Eurofarm Rabotnik, în Macedonia, la Mulhouse, în Franța, la Bursa Nilufer, în Turcia, pentru ca în ultimele două sezoane să joace la Puente Genil, în Liga Asobal din Spania.

Alt transfer vine în poartă. Aleksandar Milenkovic are 25 de ani și a jucat până acum doar în țara sa, unde a fost campion de juniori. Milenkovic a trecut pe la Partizan Belgrad, Metaloplastika Sabac și Novi Pazar, ultima sa echipă. Clubul menționează că cei doi străini nu au ajuns încă la Timișoara, dar o vor face în 5-10 zile, din cauza formalităților impuse de perioada de pandemie.

Poli a adus trei tineri talentați de la CSM București. Liviu Caba are 20 de ani, este coordonator de joc și a fost considerat cel mai bun jucător U23 în sezonul 2019-2020 al Ligii Zimbrilor. Aron Dede are tot 20 de ani și este inter stânga, iar Călin Dedu are 17 ani și este pivot. În schimb, alți doi tineri au plecat de la Timișoara. Pivotul Raul Bote, împrumutat la CSM Reșița, a devenit definitiv jucătorul cărășenilor, iar Poli a primit 4000 de euro grila de formare.

De asemenea, portarul Robert Rusu a plecat la CSM Focșani. De precizat că portarul Robert Vîlceanu, plecat ca împrumut de la Poli, nu va reveni la Timișoara. Echipa a început testele medicale, antrenamentele la sala de fitness și pe Stadionul Știința. Pentru a intra în Sala ”Constantin Jude” se așteaptă un răspuns oficial de la primărie.

LĂSAȚI UN MESAJ