DISTRIBUIȚI

De miercuri, Ripensia începe testarea medicală în vedere reînceperii antrenamentelor. Clubul a anunțat doar trei despărțiri, dar numărul este mai mare. Chiar și așa, în perioada aceasta, Cosmin Petruescu a avut multe discuții cu jucători pe care să-i transfere la roș-galbeni, mulți dintre ei, cu care tehnicianul a mai lucrat.

UPDATE ora 16: Din informațiile noastre, Caius Lungu a semnat cu CSM Reșița, unde îl urmează pe Alexandru Pelici.

Data de 30 iunie, adică azi, este cea la care multe contracte ale fotbaliștilor expiră. Firește, așa s-a întâmplat și la Ripensia. Clubul a anunțat deja despărțirile de George Monea, Vlad Chera și Horațiu Moldovan, toți, la final de înțelegere. Dar nu doar ei erau la final de contract. În situații similare erau și alți jucători precum Mihai Hecsko sau Caius Lungu. De altfel, Hecsko a și plecat și și-a luat rămas-bun de la colegi. Fundașul central va împlini în octombrie 33 de ani. Informațiile sunt că din iarnă, conducerea nu îl mai dorea, dar jucătorul nu a dorit să-și reziliere contractul.

Ripensia nu a anunțat deocamdată nici noile mutări. Cosmin Petruescu a purtat însă multe trative în perioada aceasta. Antrenorul a discuta inclusiv cu foști jucători cu care a mai lucrat. Între aceștia se află și Cristian Ene, atacant care luna aceasta împlinește 23 de ani. Format la Academia lui Hagi, Ene a mai fost legitimat la Viitorul și U Cluj, dar și la ASU Poli. Aici a lucrat cu Petruescu în primăvara lui 2019, fără să prindă neapărat cel mai bun moment al carierei. Acum, Ene este legitimat la prima clasată din seria a II-a din Liga 3, Unirea Slobozia.

Altfel, Ripensia a anunțat recent că va avea, în sfârșit, manager sportiv. Cristian Petcu va îndeplini această funcție. Antrenorul care este și profesor la LPS Banatul a venit la club de anul trecut, cu atribuții referitoare la gestionare Academiei de copii a clublui.

LĂSAȚI UN MESAJ