DISTRIBUIȚI

Primarul Timișoarei a confirmat că i-a prelungit mandatul interimar de director executiv al Direcției Poliției Locale din Timișoara lui Dorel Cojan. Șeful structurii care aparține de primărie, dar acum, pe timp de pandemie e transferată la Ministerul de Interne, nu a dat niciodată concurs ca să nu mai fie interimar, iar Robu spune că nu e envoie. 

Primarul spune că e foarte mulțumit de Cojan. „Sunt foarte mulțumit de prestație pe care domnul Cojan o are în fruntea Poliției Locale. Atât timp cât legea îmi permite și el va avea o prestație bună, atât vreme îi vor da aceste prerogative. Este totul legal. Este perfect legal totul, au fost reclamații de la grupurile de interese care au ochit acest post, sau cele care sunt deranjate că nu-și pot face de cap, că domnul Cojan nu este manevrabil. De aici apare deranjul. altfel de ce n-ar putea dormi cineva cp domnul Cojan este în funcția de director-executiv al Direcției Poliției Locale. Contează rezultate, iar poliția locală, chiar dacă nu e perfectă, după cum eu însumi mi-am expus părerea la adresa unor lucruri, sau la modul în care unii înțeleg să-și exercite niște prerogative. Per ansamblu, Poliția Locală ia mereu premii naționale”, a spus Robu.

Chiar ți așa, presa a întrebat de ce nu se organizează un concurs pentru ca Dorel Cojan să nu mai fie interimar pe ”vecie”. Edilul spune că nu e necesar. ”Nu vreau! Am un principiu: când lucrurile merg bine, nu intervin să le deranjez. le lasă să meargă. În momentul în care lucrurile nu ar merge bine, aș organiza un concurs. Sunt destule locuri în care lucrurile nu merg bine și mă concentrez să le fac pe acelea să meargă mai bine acolo”, a punctat Robu.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ