DISTRIBUIȚI

ASU Politehnica revine la treabă de miercuri dimineața, la Baza Sportivă 2 a Politehnicii. Clubul a anunțat un program cu opt meciuri de verificare, incomplet. Dar dacă a anunțat concitadina Ripensia, probabil nu se puteau lăsa mai prejos.

Din anunțul oficial al alb-violeților, nu reiese dacă se va face vreun cantonament. De precizat că recent, clubul a făcut un grup de comunicare cu presa. Președintele Druckeria, Sebastian Novovic, deși nu este responsabilul de relația cu presa, s-a arătat vizibil deranjat că publicația noastră a considerat că într-un grup se pot pune și întrebări, în speță referitor la testarea pentru coronavirus, pe care multe alte echipe precum Reșița sau Ciuc le fac. Cu greu, ni s-a răspuns că Poli nu fac asemenea teste. Novovic este același care după meciul de la Arad din toamnă a intrat în vestiarul echipei. La scurt timp, antrenorul Mugur Gușatu și-a dat demisia.

Referitor la program, ASU Poli are un prim amical la data de 18 iulie, cu grupa proprie de 2003. Despre puștii antrenați de Iulian Prodana sunt șanse mari ca din toamnă să joace în Liga 3, în baza unui protocol, de colaborare cu Fortuna Becicherecu Mic. Alți adversari sunt din Liga 3, iar din Liga 2, sunt programate dueluri cu Reșița și nou-promovata U Craiova 1948. De asemenea, se mai caută un adversar din Liga 2. Iată programul:

18 iulie – Politehnica grupa 2003 (antrenor Iulian Prodana)

25 iulie – CS Hunedoara (Liga 3)

29 iulie – CSC Dumbrăviţa (Liga 3)

1 august – urmează să fie stabilit (Liga 2)

5 august – CSC Ghiroda (Liga 3)

8 august – U Craiova 1948 (Liga 2)

12 august – CSM Reşiţa (Liga 2)

15 august – urmează să fie stabilit (Liga 3 sau 4)

Clubul spune că va respecta toate măsurile de distanțare socială la antrenamente pentru a preveni răspândirea coronavirusului.

LĂSAȚI UN MESAJ