DISTRIBUIȚI

Admitere la Universitatea Politehnica din Timișoara este în toi, iar instituția de învățământ superior spune că așteaptă și tineri cu aptitudini sportive, inclusiv gameri. Universitatea marșează pe infrastructura sa sportivă.

UPT a fost una dintre universitățile la care educația fizică a fost mereu materie obligatorie. Baza materială a universității include terenul Știința, de fotbal, dotat cu pistă de atletism de tartan și groapă de nisip, dar și Baza Sportivă 2. Acolo există teren de fotbal în aer liber, cu gazon natural și artificial, terenuri de tenis de câmp, balon cu teren de minifotbal, handbal și baschet, sală de sport, bazin interior cu saună și sală de fitness, dar și bazin exterior. Studenții sunt îndemnați să participe să facă sport de masă, dar și să participe la concursurile studențești sau să fie legitimați pentru competiții naționale.

Clubul CSU Politehnica are secții importante de sport individual precum alpinism și escaladă, atletism, canotaj, pentatlon modern și scrimă. De asemenea, băieții pot juca fotbal în Campionatul Național Universitar sau la echipa universitară din Liga a VI-,a, dar și handbal, la echipa CSU, din liga secundă. Fetele pot juca în echipele de fotbal și de volei, ambele în liga secundă și ele. De asemenea, cei profesioniști pot juca fotbal la ASU Poli, în Liga 2 sau la SCM Poli, în Liga Zimbrilor.

De asemenea, uPT are și echipă de ESports, așa că așteaptă și gamerii.

LĂSAȚI UN MESAJ