DISTRIBUIȚI

Raportarea de duminică în ceea ce privește noile îmbolnăviri de coronavirus aduce un număr mai redus de cazuri la nivel național, dar trebuie ținut cont că venim după o zi de duminică. În Timiș, au apărut destul de multe noi cazuri de îmbolnăvire și s-a raportat și decesul postat de primarul Robu de acum două zile.

România a ajuns la  29.223 de cazuri totale de coronavirus, după ce în ultimele 24 de ore s-au depistat 250 de noi cazuri de îmbolnăvire. Au fost externate 21.413 persoane, dintre care 20.213 pacienți vindecați și 1200 de asimptomatici, după zece zile de spitalizare.Numărul deceselor a ajuns la 1768 de cazuri, după 18 decese raportate în ultimele 24 de ore, inclusiv cel al unei persoane internate în Timiș. La ATI sunt internați 227 de pacienți. În țară s-au procesat 771.482 de teste. În afara țării, cifrele referitoare la cetățenii români nu s-au schimbat.

Timișul a ajuns la 538 de cazuri, după ce au apărut patru noi cazuri în ultimele 24 de ore. Nu sunt noi îmbolnăviri în Arad, Hunedoara și Caraș-Severin. Timișul e pe locul 22 la numărul de cazuri totale, după Suceava, București, Brașov, Vrancea, Galați, Botoșani, Iași, Argeș, Neamț, Ilfov, Mureș, Arad, Bihor, Cluj, Dâmbovița, Bacău, Sibiu,  Hunedoara, Buzău, Prahova și Bistrița-Năsăud.

LĂSAȚI UN MESAJ