DISTRIBUIȚI

Nervii timișorenilor care trec pe strada Ciprian Porumbescu sunt puși din nou la încercare. Pentru a treia oară, strada se închide între Calea Șagului și strada Constantin brâncoveanu.

Motivul e legat de lucrările din zonă. ”Începând cu  data de 08.07.2020 ora 07,00 până în data de 09.07.2020, ora 07,00 se închide circulația rutieră pe str. Ciprian Porumbescu pe tronsonul cuprins între Calea Șagului și str. Constantin Brâncoveanu în vederea definitivării lucrărilor de așternere a covorului asfaltic”, transmite Biroul Transport al primăriei.

Pentru o zi, și autobuzul Expres 8 va circula deviat. ”Autobuzele de pe linia Expres 8 vor circula deviat, în data de 08.07.2020, din cauza lucrărilor de pe strada Ciprian Porumbescu, pe următorul traseu: Calea Șagului – Piața Iuliu Maniu – bulevardul 16 Decembrie 1989 – bulevardul Constantin Brâncoveanu – strada Ciprian Porumbescu. Stația “Constantin Brâncoveanu” (sensul spre Calea Șagului) va fi suspendată, urmând să se folosească stația “Ciprian Porumbescu”, transmite STPT.

foto: timisoreni.ro

LĂSAȚI UN MESAJ