DISTRIBUIȚI

Din 29 iunie, SCM Poli a revenit la treabă. Deocamdată, echipa nu a făcut efectiv antrenamente specifice și nici coordonate de noul antrenor Vlad Caba. Motivul e legat de faptul că Sala ”Constantin Jude” e tot închisă, în contextul pandemiei de coronavirus.

Căpitanul Cristian Fenici spune că toată echipa e nerăbdătoare să facă un antrenament real de handbal. ”Am avut o vacanță foarte lungă, în care fiecare s-a pregătit cum a putut, acasă sau prin parcuri. Ne-am dorit foarte mult să începem o pregătire centralizată pentru noul campionat. Am început de o săptămână. E clar că este o perioadă mai grea, este o perioadă de pregătiri fizice, pentru că nu am putut încă să intrăm în Sala Olimpia. Așteptăm de la o zi la altă, când putem să ne pregătim și specific, pentru că toți băieții doresc să pună mâna pe mingea de handbal”, a declarat Fenici.

În acest context în care se fac mai mult antrenamente fizice, cel care conduce totul este Sorin Sărăndan. Vlad Caba doar observă. ”Noul antrenor este lângă noi, dar am făcut antrenamente doar pe specific fizic. El doar a stat alături de noi, pentru că noul preparator fizic, Sorin Sărăndan, s-a ocupat el de toate antrenamentele. Încă nu am intrat pe mâna lui”, a punctat Fenici.

Zilele acestea au venit și Sergio Barros și Aleksandar Milenkovic, care se vor testa de coronavirus. Despre tinerii Liviu Caba și frații Aron și Călin Dedu, Fenici spune că sunt achiziții foarte bune. ”În cadrul echipei au fost o serie de schimbări pe care băieții le-au primit destul de bine. E un suflu nou pentru noi. Clubul a reușit să facă niște transferuri foarte bune, după părerea mea, tineri de calitate, de viitor. Sper să confirme în viitorul apropiat”, a conchis Cristian Fenici.

foto: facebook.com/scmpolitehnica

LĂSAȚI UN MESAJ