DISTRIBUIȚI

 

Căminul pentru Persoane Vârstnice Timişoara are două posturi vacante pentru asistent medical și îngrijitoare pe care le scoate la concurs. Nu este prima dată când căminul caută personal calificat. Probabil că unii angajați stau cât să strângă ceva experiență la CV și apoi iau drumul Europei.

Concursul pentru posturile vacante are loc în data de 4 iunie, ora 10, pentru proba scrisă și 8 iunie, ora 10, pentru proba practică, pentru postul de asistent medical. Infirmierele vor intra în concurs în aceleași zile, dar la orele 13.

Cerinţele postului pentru îngrijitoare sunt: școală generală, abilităţi bune de comunicare, seriozitate, meticulozitate, adaptabilitate, respectarea normelor de disciplină. Pentru asistentele medicale se cer: studii medii absolvite cu diplomă, specializare asistență medicală, vechime minim un an în specialitate, abilităţi bune de comunicare, seriozitate, meticulozitate, adaptabilitate, respectarea normelor de disciplină.

Dosarele de înscriere se pot depune până la data de 26 mai, la ora 15, la Sediul Căminului pentru Persoane Vârstnice Timişoara – compartimentul  contabilitate – resurse umane.

Concursul se va desfăşura la sediul unităţii din str. Inocenţiu Klein nr.25-29 şi  va consta dintr-o probă scrisă  şi un interviu.

LĂSAȚI UN MESAJ