Deian Boldor, timișoreanul care a fost și căpitanul echipei naționale de tineret a României, s-a îmbolnăvit și el de coronavirus. Fundașul central este în Albania și a contactat noul virus, iar inițial, presa ar fi scris că l-ar fi bătut colegii! Fotbalistul spune că s-a certat cu colegii, dar fără bătaie. 

Boldor este jucătorul celor de la FK Partizani din vara anului trecut. Informațiile inițiale sunt că fotbalistul a luat coronavirus, iar colegi săi Eraldo Cinari, Esat Mala și Kristi Kote l-ar fi sunat să-i reproșeze că a infectat și alți coechipieri. În presă s-a scris chiar că cei trei ar fi venit la Boldor acasă să-l bată! Jucătorul a dezmințit informația. ”Am coronavirus, este adevărat, dar sunt acasă, nu sunt internat la spital. Sunt însă în șoc, mă sună toată lumea să mă întrebe dacă e adevărată treaba cu bătaia. Nu e adevărat. Nu e nimeni în arest, nu a fost nicio bătaie. Ne-am certat doar pe un grup de WhatsApp legat de campionat”, a declarat Boldor pentru GSP.

În acest moment, conform site-ului Worldometter, Albania este pe locul 99 în lume la numărul total de infectări, cu 3278 de cazuri. 85 de persoane au murit, iar 1875 au fost declarați vindecați, astfel că Albania mare are 1318 cazuri active. Prin comparație, România e pe locul 49 la nivel mondial, cu 31.381 de cazuri totale, cu 1847 de morți, 21.129 de vindecări și 8405 cazuri active.

Deian Boldor a ajuns la 25 de ani. Format de LPS Banatul, a trecut în cariera sa pe la AS Roma, Delfino Pescara, Virtus Lanciano, Bologna, Hellas Verona, Montreal Impact, Foggia și acum, la FK Partizani. În trecut, era văzut ca noul Cristian Chivu, nivel la care, deocamdată, nu s-a ridicat, dar mai are, teoretic, timp.

Coronavirusul nu a afectat sportivi activi care își desfășoară activitatea în Timișoara în prezent. Foștii jucători Miroslav Giuchici și Miroslav Giuchici junior au avut coronavirus. Fostul fotbalist lugojean Valentin Podean a decedat infectat cu covid-19, pe fondul unor alte boli cronice grave.

foto: universul.net

LĂSAȚI UN MESAJ