DISTRIBUIȚI

A fost weekend, poliția a fost din nou pe șosele, pentru a-i amenda pe șoferii care nu respectă regulile codului rutier. IPJ Timiș spune că s-au dat peste 300 de amenzi în acest sfârșit de săptămână!

Mai precis, este vorba de 333 de amenzi, dintre care 141 au fost pentru nerespectarea regimului limitei legale de viteză, Au reținute 47 de permise, pentru neacordarea priorităţii de trecere pietonilor şi vehiculelor, nerespectarea regulilor privind efectuarea manevrei de depăşire şi limitelor legale de viteză, conducere sub influența băuturilor alcoolice. De asemenea, au fost retrase 19 certificate de înmatriculare.

Astfel de acțiuni vor continua. Scopul este prevenirea principalelor cauze generatoare de accidente, reducerii riscului rutier pe drumurile naţionale, drumurile judeţene şi în localităţi, precum şi în vederea combaterii conducerii autovehiculelor sub influenţa băuturilor alcoolice sau a substanţelor psihoactive  şi impunerii respectării normelor legale referitoare la viteza de deplasare.

 

LĂSAȚI UN MESAJ