DISTRIBUIȚI

Agenția Națională pentru Locuințe ridică patru blocuri pentru tineri în zona străzii Ion Ionescu de la Brad. Primul dintre ele, unul pentru medici, va fi dat în folosință în acest an, anunță primarul Nicolae Robu.

Apartamentele urmează să fie predate în curând. ”Am fost înștiințat de ANL că în acest an vor fi predate cele de apartamente din blocul cu șase etaje, care este la ora actuală într-o fază avansată de construire. După ce îl vom primi, vom da în folosință cele 30 de unități locative. Noi am fost deschiși la construirea de locuințe ANL de îndată ce programul s-a reluat. Am pus la dispoziție teren cu toate utilitățile asigurate pe cheltuiala locală ca să putem oferi tinerilor șansa de a avea o locuință în condiții avantajoase”, a spus Robu.

Birocratic, mai e necesar să se voteze o hotărâre de consiliu local pentru criteriile de atribuire. Primul bloc cu 30 de apartamente pentru e pentru specialiștii din sănătate. Al doilea va fi pentru cei din educație, iar celelalte două blocuri vor fi pentru tineri, indiferent din ce categoria socio-profesională fac parte.

foto: hunedoaralibera.ro

LĂSAȚI UN MESAJ