DISTRIBUIȚI

Controalele în județ continuă în ceea ce privește respectarea măsurilor luate împotriva răspândirii coronavirusului. A fost o zi cu mai puține amenzi față de precedentele, dar tot s-au dat sancțiuni în Timiș.

UPDATE: După mai bine de două ore de când au trimis comunicatul, IPJ Timiș au rectificat că au fost 30 de amenzi pentru nerespectarea regulilor de prevenire a răspândirii covid-19, nu cinci. Număratul creează multe provocări la instituțiile din Timiș!

Ieri, au fost verificate în acest sens 147 de societăți comerciale. Inspectoratul de Poliție Județean Timiș transmite că s-au dat cinci amenzi pentru nerespectarea legii luate pentru prevenirea răspândirii coronavirusului, De asemenea, s-au mai dat 14 amenzi pentru încălcarea ordinii și liniștii publice. Astfel de controale vor continua zilnic.

Controalele se fac sub supravegherea Prefecturii Timiș,cu polițiști, jandarmi, polițiști locali, pompieri, polițiști de frontieră, reprezentanți ai ITM, Direcției Sanitar-Veterinare, DSP și Protecția Consumatorului.

LĂSAȚI UN MESAJ