DISTRIBUIȚI

În perioada 1-2 august va avea loc Bega Music Festival, un concurs de creație și interpretare muzicală. Înscrierile s-au închis, iar Biroul de Organizare Evenimente din Primăria Timișoara anunță că evenimentul a stârnit un mare interes.

În total, au fost înscrise 56 de piese și 59 de tineri artiști, din 26 de orașe. 17 dintre participanți provin din Timișoara. Pe lista de concurs se regăsesc nume precum Maryliss, AXIS, Peregrinii, Skywalkers, RUA, Beck Corlan, Adrian Ordean, Vladi Cnejevici sau Sergiu Simonese. Finaliștii urmează să fie anunțați luni, 20 iulie. Secțiunea de interpretarea va avea loc în 1 august, iar cea de creație, în 2 august, în avanpremieră Zilelor Timișoarei.

Invitați în recital sunt Dragoș Moldovan, câștigătorul concursului,”Vocea României” din anul 2019 și ,,Pragu  de Sus”, dar și câștigătorii primei ediții a concursului,”Bega Music Festival”,  Andreea Vlas și,”Dincolo de Ziduri”.. Se vor aloca, din nou, 500 de locuri pentru timișorenii dornici să asiste la festival.

foto: playtech.ro

LĂSAȚI UN MESAJ