DISTRIBUIȚI

Echipa de volei din Lugoj a anunțat al treilea transfera din această vară, tot o jucătoare născută în Serbia. Marija Zelenovic a semnat cu echipa din orașul de pe Timiș pentru participarea într-o nouă ediție a Challenge Cup.

Voleibalista evoluează pe postul de extremă, are 28 de ani și măsoară 1,87 metri. În cariera sa, a jucat la ZOK Novi Sad, MD Zrenjanin (în Serbia), L.T. University – SUA, Sremska Mitrovica (Serbia), AEL Limassol – Cipru, Spartak NIS Subotica, tot în țara natală. În returul campionatului trecut, Zelenovic a jucat la CSO Voluntari, și a dat 27 de puncte în meciul contra Lugojului. În atac, are o săritură până la 3,08 metri, iar la blocaj, ajunge la 2,98.

Până acum, Lugojul a mai anunțat transferul a două jucătoare pe postul de centru, Katarina Canak și Milena Koprivica, plus acum jucătoarea de zona 4. Este ultimul transfer al clubului, care va avea cinci sârboaice. Totuși, și pentru Nina Kocic și Tamara Ignjic trebuie făcute noi proceduri de transfer și legitimare, astfel că clubul face, scriptic, cinci transferuri din străinătate.

foto: woman.volleyball.net

LĂSAȚI UN MESAJ