DISTRIBUIȚI

Primăria anunță că va închide circulația pe strada Gheorghe Dima, între Piața 700 și Piața Mărăști. Acest lucru va însemna că troleibuzele vor circula în continuare deviat, așa cum s-a întâmplat toată săptămâna.

Lucrările sunt programate, teoretic, sâmbătă, pentru a se termina conform graficului. ”Având în vedere complexitatea lucrărilor din zona centrală și necesitatea terminării acestora în timp cât mai scurt, se impune închiderea circulației în zonă. Graficul lucrărilor care au putut fi executate fără a afecta traficul și siguranța conducătorilor auto și a pietonilor  a ajuns la final, iar lucrările care urmează a fi executate nu se pot realiza sub trafic. Drept urmare,  Primăria Municipiului Timișoara  anunță că se va închide  traficul rutier pe str. Gh. Dima pe tronsonul cuprins între str. C. Brediceanu și Piața Mărăști, în perioada 18.07.2020 (începând cu ora 07.00) – 19.07.2020 (până la ora 07.00), în vederea executării lucrărilor de așternere covor asfaltic.”, anunță primăria.

Cum sâmbătă prognoza meteo arată ploaie, e posibil ca lucrările să fie decalate. ”De asemenea, menționăm faptul că traseul deviat al  mijloacelor de transport în comun va fi comunicat de  către Societatea de Transport Public Timișoara. În cazul în care condiţiile meteo nu vor permite definitivarea lucrărilor, perioada mai sus menționată se va decala cu două zile, respectiv 20.07.2020 (începând cu ora 07.00) – 21.07.2020 (până la ora  07.00)”, mai spun autoritățile locale.

LĂSAȚI UN MESAJ