DISTRIBUIȚI

Tinerii care doresc să lucreze ca jandarmi se pot înscrie în perioada aceasta la admitere la Academia de Poliție ”Alexandru Ioan Cuza” din București. Gruparea de Jandarmi Mobilă „Glad Voievod” Timişoara  desfășoară, în această perioadă, activitatea de recrutare a candidaților.

Pentrul anul universitar 2020-2021 sunt disponibile locuri la diverse specializări. 15 locuri sunt la Drept, la Facultatea de științe juridice și administrative, există 25 de locuri la Facultatea de Jandarmi, specializarea Ordine și siguranță publică, dintre care 20 sunt alocate Jandarmeriei Române și 5 la SIE, plus alte 3 locuri la Ordine și siguranță publică, la frecvență redusă. Cererile-tip de înscriere se completează de către candidați și se depun la sediul Grupării de Jandarmi Mobile „Glad Voievod” Timişoara până la data de 27 iulie 2020, inclusiv în zilele de sâmbătă și duminică.

Condițiile legale și criteriile specifice de recrutare a candidaților sunt postate pe site-ul unității, la adresa www.jandarmeriamobilatimisoara.ro și pe site-ul Academiei de Poliție “Alexandru Ioan Cuza” Bucureşti la adresa www.academiadepoliție.ro.

 

LĂSAȚI UN MESAJ