DISTRIBUIȚI

36 de șoferițe s-au întrecut la a doua ediție, una de pandemie, a Women Rally Timișoara, în parcarea Shopping City. A fost un eveniment fără spectatori, dar doamnele și domnișoarele au avut ocazia să își arate talentul la volan.

Marea învingătoare a fost Angela Săutea, lider în clasamentul general, urmată pe podium de Florina Pascu și Izabela Gavrilă. Angela Săutea a câștigat și clasa 1, urmată de Izabela Gavrilă și Anna Sandor. La clasa 2 s-a impus Florina Pascu, urmată de Mirela Bejnariu și Ioana Petrișor. Cele mai multe participante au fost la clasa 3, câștigată de Mirela Potopea, cu Ramona Gheorghiu și Florentina Iovan pe podium. Anula cesta, a existat și clasa 4, a mașinilor electrice. Pe podium au fost Bianca Matinca, Felicia Floarea și Diana Năstase.

Cele două manșe de concurs au avut loc sâmbătă, dar vineri, concurentele au avut parte de un briefing și startul festiv. Duminică, toate participantele sunt la o vizită pe o podgorie din Silagiu. Etapa de la Timișoara e prima din acest an. Următoarele vor fi la București, în august, și la Cluj, în octombrie.

foto: facebook.com/womenrally

LĂSAȚI UN MESAJ