DISTRIBUIȚI

Sfârșitul de săptămână a adus noi razii ale polițiștilor de la Rutieră pe șosele din Timiș. S-au dat 400 de sancțiuni financiare pentru diverse încălcări ale legislației rutiere.

S-au făcut verificările obișnuite pentru combaterea principalelor cauza generatoare de accidente, reducerii riscului rutiere pe drumurile naționale, județene și în interiorul localităților, dar și pentru conducerea sub influența alcoolului și a substanțelor psihoactive și impunerea respectării limitelor de viteză la deplasare. S-au dat nu mai puțin de 369 de amenzi în perioada 24-27 iulie și s-a constat o infracțiune. 154 dintre amenzi s-au dat pentru nerespectarea regimului de viteză.

Agenții au reținut 32 de permise pentru neacordarea priorităţii de trecere pietonilor şi vehiculelor, nerespectarea regulilor privind efectuarea manevrei de depăşire şi limitelor legale de viteză, conducere sub influența băuturilor alcoolice. Au fost retrase 13 certificate de înmatriculare. Inspectoratul de Poliție Județean Timiș anunță că în săptămâna ce tocmai a început, vor fi mai multe acțiuni punctuale de verificare în trafic.

LĂSAȚI UN MESAJ